​Borgergade 10,

9000 Aalborg​

Lukket permanent

Burger på bedste amerikanske vis​

​Drømmer du om at sætte tænderne i en saftig, velsmagende og hjemmelavet burger? Så kan du med fordel lægge vejen forbi Highway 66. Vi har restauranter i Aalborg, Hjørring, Blokhus, Sæby og Skagen, og hos os er alle gæster velkomne.

I vores restaurant laver vi mad på bedste amerikanske vis, så vi garanterer, du ikke kommer til at gå sulten herfra. Uanset om du er på udkig efter en stor steak eller en saftig burger, så kan vi lave det i restauranten.

Vores egen burger lige efter dine ønsker

Vi garanterer, at alle vores burgere er lave efter egne opskrifter helt fra bunden af friske råvarer. Dette gælder naturligvis også de andre retter på menukortet. Prøv eksempelvis vores nye burger, der består af en sesambolle og 150 g hakkebøf af rent oksekød. Derudover er der salat, tomat, agurk og rødløg i burgeren. Alle burgere serveres desuden med pommes frites og hjemmelavet dip.

Vi er en familierestaurant, der laver mad til enhver smag. Skulle du have en særlig forespørgsel på en burger, så laver vi naturligvis gerne denne til dig. I restauranten er der fokus på god kvalitet og hygge, hvilket derfor er, hvad du kan forvente at opleve ved et besøg hos os.

Kontakt os i dag for at bestille bord

Har du fundet en burger på menukortet, der lyder som lige noget for dig, hvorfor så vente med at kontakte os for at bestille bord? Vi står klar til at tage imod din bestilling eller besvare dine spørgsmål.

Vi kan kontaktes på telefon: 50 23 66 66 eller på e-mail: info@highway66.dk. Du kan også booke bord online lige her på siden.

Vi ser frem til at glæde dine smagsløg med en velsmagende burger!​

Hamburger​

99,-​

Cheeseburger​

109,-​

Baconburger​

109,-​

Bacon Cheeseburger

119,-​

Mexican burger

119,-​

m. macikanske krydderier og jalapenos.

Chicken burger

119,-​

med kyllingebøf

Vegetar burger

99,-​

*Alle burgere kan fåes med grovbolle eller brioche bolle til merpris for kr. 10,-

​Firma information

Highway 66

CVR: 37041858

Kontakt

Telefon: 50 23 66 66

Mail: highway66.aa@outlook.dk