​Nørregade 9,

9480 Løkken​

 Åbningstider : 

​Lukket permanent

​Steak house og burger restaurant med stort og varieret udvalg

Hos Highway 66 er du garanteret en uforglemmelig aften, hvor du får det bedste fra det amerikanske køkken. Vi er en amerikansk inspireret familie restaurant, hvor der er fokus på kvalitet og hygge. Hvis du derfor elsker steaks, så mener vi at kunne tilbyde dig nogle af de bedste! Som amerikansk burger restaurant kan vi servere de største og mest saftige steaks.

Vi er en rigtig steak restaurant

Det vigtigste ved et godt måltid mad er, at man kan smage, at det er lavet med passion og kærlighed, og at der har været eksperter inde over processen. Det er vi, og derfor er du garanteret burgers i verdensklasse.

Vi er en stolt burger restaurant, hvor du kan få alt det bedste fra det amerikanske køkken. Amerika er kendt for deres steaks, men vi har taget inspiration fra deres mange opskrifter, og nu har vi lavet en flot menu bestående af steaks i høj klasse. 

Book et bord

Har du lyst til at smage en af vores fantastiske burgers, og komme ind og opleve den amerikanske stemning? Så er vores burger restaurant lige sagen. Kontakt os i dag på telefon 60 11 66 66.​​​

​Vi vil være de bedste til at lave steaks. Derfor bruger vi en af de bedste oksefileter på markedet nemlig den Australske Gold Teys Oksefilet

Vores burgere er lavet af sesam bolle og indeholder 150 g. hakkebøf af ren oksekød, og en masse andet tilbehør.

Vælge mellem originale ben med den originale smag eller New Orleans ben med honning barbecue sauce.
Lavet efter egen opskrift siden 1997.

Her kan du se vores kontrol rapport.


​Firma information

Highway 66

​Adresse

Nørregade 9

9480 Løkken

Kontakt

Telefon: 60 11 66 66

Mail: hw66l@outlook.dk