​Borgergade 10,

9000 Aalborg​

​Åbningstider: 

alle dage: 1600 -2100

​Som amerikansk burger restaurant kan vi servere de største og mest saftige burgers, du nogensinde har smagt.

Vi er en rigtig burger restaurant

Det vigtigste ved et godt måltid mad er, at man kan smage, at det er lavet med passion og kærlighed, og at der har været eksperter inde over processen. Det er vi, og derfor er du garanteret burgers i verdensklasse.

Vi er en stolt burger restaurant, hvor du kan få alt det bedste fra det amerikanske køkken. Amerika er kendt for deres burgers, men vi har taget inspiration fra deres mange opskrifter, og nu har vi lavet en flot menu bestående af burgers i høj klasse.

Hvad enten du er til hamburgers, burgers med bacon, cheese, pulled pork, BBQ burger eller noget helt andet, så kan du bestille det hos os. Samtidig er alle vores burgerboller hjemmelavet fra bunden, så du får en burger med smag, og af højeste kvalitet.

Burgerbollen er en meget vigtig del af burgeren, og derfor skal denne også være af lige så høj kvalitet som kødet og tilbehøret. Alt dette udgør vores burger restaurant​

Book et bord

Har du lyst til at smage en af vores fantastiske burgers, og komme ind og opleve den amerikanske stemning? Så er vores burger restaurant lige sagen. Vi tilbyder desuden også bl.a. spareribs og steaks. Kontakt os i dag på telefon 50 23 66 66 og reserver et bord eller book online.

Vi er beliggende i Aalborg, Hjørring, Blokhus, Sæby og Skagen, hvor vi byder alle kunder velkomne.

​Vi vil være de bedste til at lave steaks. Derfor bruger vi en af de bedste oksefileter på markedet nemlig den Australske Gold Teys Oksefilet

Vores burgere er lavet af sesam bolle og indeholder 150 g. hakkebøf af ren oksekød, og en masse andet tilbehør.

Vælge mellem originale ben med den originale smag eller New Orleans ben med honning barbecue sauce.
Lavet efter egen opskrift siden 1997.

Her kan du se vores kontrol rapport.


​Firma information

Highway 66

CVR: 37041858

Kontakt

Telefon: 50 23 66 66

Mail: highway66.aa@outlook.dk