​H​avnevej 8,

​9990 Skagen

Åbningstider: 

Alle dage: 1200 - 2100

​Familierestaurant med mad og hygge af høj kvalitet

Velkommen til Highway 66. Vi er en skøn amerikansk familierestaurant, hvor der er fokus på god mad og en hyggelig stemning. 

Hos os kan du få et rigtig godt måltid amerikansk mad, hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af kød, salat samt mange andre spændende retter. Som amerikansk resturant har vi et stort udvalg til både børn og voksne, så der er noget for hele familien.

Flot og hyggelig amerikansk restaurant

Leder du efter en hyggelig amerikansk restaurant, hvor der serveres alt det bedste fra det amerikanske køkken? Så er vi et besøg værd! Hos os får du saftige steaks, amerikanske burgers og spareribs samt drikkevarer, som slukker tørsten hos alle.

Som familierestaurant gør vi meget ud af, at det skal være hyggeligt for familier at spise hos os, og derfor har vi naturligvis mange børnestole, som vi tilbyder vores yngste gæster​.

Samtidig er vores priser familievenlige, og retterne passer til børn i alle aldre.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har lyst til at holde en familiefødselsdag i vores hyggelige familierestaurant. Vi har et stort og spændende udvalg af børnemenuer. Vi lader os inspirere fra det store Amerika, og derfor har vi god erfaring med store børnefødselsdage, hvor der skal være god mad, der mætter.

Ring og bestil bord på familierestaurant i dag

Vi bestræber os på at være Aalborgs bedste og hyggeligste familierestaurant, og derfor skal du være velkommen med din familie, hvis du leder efter en hyggelig amerikansk restaurant, hvor I kan få alt det bedste fra det amerikanske køkken. 

Bor du i Hjørring, Blokhus, Sæby, Aalborg, Skagen eller områder nær disse byer, så ring til os i dag på telefon 50 23 66 66 og bestil bord i eller book online.​

​Firma information

Highway 66

CVR: 42844241

Kontakt