Steakhouse med steaks i god kvalitet for enhver smag

Er du sulten efter en god steak, der er krydret og stegt helt rigtigt? Det er vi hos Highway 66 eksperter i, og vi kan tilbyde dig et stort og varieret udvalg af steaks i højeste kvalitet. Vores steakhouse anvender kun det bedste kød, så du får den bedst mulige smagsoplevelse.

Vores restauranter er beliggende i Aalborg, Hjørring, Løkken, Blokhus, Sæby og Skagen, hvor vi byder alle kunder velkomne.

Få lækre steaks i vores hyggelige restaurant

Elsker du steaks, og kan du slet ikke få nok af en god oksefilet? Så kom ind i vores steakhouse og smag vores store udvalg af lækre og saftige steaks. Her får du muligheden for at smage den gode australske Gold Teys oksefilet, som er en sand fryd for øjet og for smagsløgene.

På vores menu finder du bl.a. en stor og lækker amerikansk Black Angus, en flot Rib eye, en saftig oksemørbrad og bøf bearnaise.

Alle vores menuer serveres med årstidens bedste grøntsager og et stort udvalg af forskellige saucer, der egner sig særdeles godt til vores steaks.

Vi er et steakhouse, der lægger særlig vægt på hygge, og derfor er du garanteret en hyggelig oplevelse, hvor omgivelserne er flotte og rene. Samtidigt gør vi meget for familier, og du skal derfor være velkommen til at arrangere en fødselsdag, eller et andet arrangement, hos os.

Kontakt os for at bestille et bord på steakhouse

Kunne du tænke dig at smage en af vores lækre steaks? Eller vil du gerne høre mere om udvalget af retter? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – vi står klar til at besvare dine spørgsmål eller booke et bord til jer.

Bøf bearnaise

199,-​

250 g. Australsk oksefilet med bearnaisesauce.

Whisky bøf

199,-​

250 g. Australsk oksefilet med whiskysauce.

Hvidløgs bøf

199,-​

250 g. Australsk oksefilet med hvidløgssmør.

Peber bøf

199,-​

250 g. Australsk oksefilet med pebersauce.

Mexican bøf

199,-​

250 g. Australsk oksefilet med kryddersauce og jalapenos.

Rib-eye

259,-​

400 g. steak med hvidløgssmør.

Oksemørbrad​

259,-​

250 g. Oksemørbrad med hvidløgssmør.

(kan også fåes med vores øvrig saucer)

*Alle stegeretter serveres med årstidens bedste grøntsager og pommes frites (eller bagt kartoffel med hvidløgssmør).